ЗА НАС

Метал Престо ЕООД – Компания с повече от 19 години стаж в областта на отливането на детайли от алуминиеви и цинкови сплави под високо налягане. Създадена през 2005 г. със седалище в гр. Пловдив с основен предмет на дейност – леене на алуминиеви и цинкови детайли под високо налягане.

Благодарение на изключителната ценова политика, качество, коректно обслужване и богата нуменклатура от детайли, фирмата спечели стабилни позиции на Българският и Европейски пазар. Благодарение на многогодишния си опит и добре обучените си кадри фирмата се утвърди като една от водещите в бранша. Продуктите, предлагани от Метал Престо ЕООД са произведени посредством модерни технологии и са с гарантирано качество, отговарящо на приетите от Европейската общност стандарти. Екип от млади, енергични и квалифицирани служители е винаги на разположение за доброто и своевременно обслужване на нашите клиенти. Производствената модерна база на фирмата, разположена на стратегическа позиция в една от най-активните индустриални зони на гр. Пловдив – Кукленско шосе, допълнително спомага за лесната комуникация с всички наши клиенти. Ръководена от динамични и гъвкавомислещи личности, днес Метал Престо ЕООД продължава да обогатява своята производствена нуменклатура и да разширява своята дейност с цел утвърждаване на лидерските си позиции и дългосрочното бизнес сътрудничество с всички настоящи и бъдещи партньори.

Машинния парк на фирмата разполага с леярски машини със студена камера с усилие на затваряне от 250 тона, 400 тона и 630 тона. Разполагаме още и с две хидравлични преси с усилие 2 тона, три настолни бормашини, лентов шлайф с фини и груби шкурки, шмиргели, вибрационна шлифовъчна машина, изсушител за детайли и други.